Handelsbetingelser & Persondatapolitik

Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle køb foretaget via DSTBs hjemmeside.

Aftaleindgåelsen

Handelsbetingelserne er underlagt dansk rets almindelige regler. Betingelserne er først bindende for begge parter, når Danish Sotware Testing Board (DSTB) har registreret betalingen.

Levering

Billetter og produkt omtales herefter generelt som varen. Varen er leveret når kvittering på køb er sendt til køber (fakturamodtager) per email.

Online betaling

Beløbet hæves på din konto, når varen er fremsendt jf. ovenfor. Al kommunikation, vedrørende betaling, foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger, ligesom sælger ej heller ser og/eller gemmer dine kortoplysninger.

Gyldighed

Udstedte billetter er kun gyldige til det pågældende arrangement/produkt.

Refundering

Købte billetter refunderes kun ved aflysning af arrangementet. I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 nr. 12" er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Ændring af varen

Varen kan ikke ændres, justeres eller byttes efter købets gennemførsel.

Reklamation

Alle reklamationer bedes rettes direkte til DSTB.

Forbehold

DSTB tager forbehold for fejl i priser.

Persondatapolitik

Generelt

Denne persondatapolitik er gældende for deltagere i DSTB konferencen "Test og Kvalitet 2019".
Når du tilmelder dig konferencen, giver du samtidig DSTB samtykke til at indsamle og behandle personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. I denne forbindelse er DSTB dataansvarlig og du kan rette forespørgsler om behandling af dine personoplysninger til os via vores webside "https://dstb.dk/kontakt/" eller via e-mail til "info@dstb.dk".
Hvilke oplysninger indsamler vi, hvorfor og i hvor lang tid? DSTB indsamler alle informationer du giver os via tilmeldingsformular, som f.eks. navn, e-mail, telefonnummer, arbejdsgiver, hvem betaler og hvordan, osv. DSTB indsamler ikke andre informationer, f.eks. IP adresse, kreditkortnummer, eller andet end det der står på tilmeldingsformularen. Vi bruger disse informationer til at håndtere og facilitere din deltagelse i den nuværende og fremtidige konferencer, f.x. adgangskontrol til de forskellige sessioner, for at sende emails om konferencen, ændringer på program, lokaler osv. Vi sender også følgende informationerne til konference sponsorerne. Vi beholder dine informationer i op til 5 år i forbindelse med den nuværende og fremtidige konferencer.
Ved betaling med kort anvendes Stripe, som indsamler oplysninger, som er nødvendige for håndteringen af kortbetalingen. Vi henviser til stripe.com for deres betingelser.

Hvem deler vi dine informationer med?

Vi sender også følgende informationer fra tilmeldingsformularen til konferencesponsorerne.
NAVN, E-MAIL og STILLING
Vi deler nødvendige informationer med vores leverandører, som hjælper os med at producere materiale, så som navneskilte, og med at markedsføre konferencen.
Vi deler ikke dine informationer med andre, medmindre det er påkrævet i henhold til lovgivning.

Tilsending, ændring og sletning af dine personoplysninger

Efter konferencen, eller efter at have aflyst din deltagelse i konferencen, kan du på enhver tid anmode om at vi ikke længere behandler eller beholder dine personoplysninger. Det er ikke muligt at deltage på konferencen anonymt, og derfor skal vi beholde dine informationer indtil konferencen er overstået eller du har aflyst din deltagelse i konferencen. Ønsker du at få tilsendt, ændret eller slettet de informationer vi har om dig, kan du kontakte os via vores webside "https://dstb.dk/kontakt/" eller via email til "info@dstb.dk".

Persondatapolitik opdateringer

Persondatapolitikken bliver opdateret hvis nødvendig. Så længe vi har dine oplysninger og persondatapolitikken ændres, får du en meddelelse på email om dette.